19 Ekim 2012 Cuma

SPAGETTİ DÜŞLERİ

 Merhaba sevgili bilim meraklısı insan topluluğu. Bu gün 18.333. deneyim sırasında çok ilginç bir olay yaşadım. Ben ki bilim dünyasının tüm gerçek üstü deneyimlerini bir bir yaşamış ve hatta uygulamalar ile pekiştirmiş bir kişiyim; bu ilginç olayın şokunu hala atlatabilmiş değilim.Olayı tam olarak kavrayabilmeniz için en baştan yani günün ilk saatlerinden itibaren anlatmaya başlıyorum.

Sabahın ilk ışıkları laboratuarımın jaluzilerinden sızarken 18,332. deneyimi henüz tamamlamıştım. Kurbağalama yüzme tekniği sporcuları için performans arttırıcı olarak geliştirdiğim ayrıca tavan boyası olarak da kullanılabilen enerji içeceği deneyimin canlılar üzerindeki etkilerini araştırdığım bu deneyin sonucunda, eski bir pikap üzerinde 33 km hızla koşan deney farem ZX-12 yogunluktan bayılmış ben ise deneyin başarılı olmasının verdiği keyifle zamanın nasıl geçtiğini farketmemiş ve henüz uyku uyumadığımı düşünmeden 18,333. deneyimin malzemelerini hazırlamaya başlamıştım.

18333. deneyim olan parmesan peynirinin beta ve gama ışınlarına verdiği tepkiyi ölçme deneyim için İtalya'dan özene bözene getirdiğim koca bir kalıp parmesan peynirinden kestiğim dilimi platformun ortasına yerleştirmek üzereydim. O sırada karnımın da acıkmış olduğunu farkedip en kolay ne yapabilirim düşüncesi aklımda dolaşırken ilk dilimi yemişim. İkinci dilimi almak için mutfağa giderken döndüğümde zaman kaybetmemek adına zaten zor ısınan ışın sabitleyicilerini ben gelene kadar ısınsın diyerek açtım.

Mutfağa gidince işin rengi değişti tabi. Çorbayı ısıttım, salata yaptım, ekmek kızarttım falan derken o sırada bir saatten fazla zaman geçmiş.  Laboratuara döndüğümde bir de ne göreyim!! ZX-12,  kapatmayı unuttuğum kafesinden kaçıp ışın platformunun üzerine çıkmış. Ortaya koymayı düşündüğüm peynirin kırıntılarını yerken  Beta ve gama ışınlarını da bir güzel yemiş.

Eğer 18,332. deneyimde kullandığım performans arttırıcıyı içmemiş normal bir deney faresi olsaydı; bir saatlik beta ve gama ışınları seansından sonra ya çok bronzlaşacaktı ya da yeşil dev Hulk'a dönüşecekti buna eminim. Tabi ki bu ikisi de olmadı, "Rapçi" oldu. Evet yanlış anlamadınız ZX-12 Rap yapıyor hem de oldukça iyi olduğunu söylüyorlar. Yakında " YOW YOW PEYNİRİ BANA VER KEDİYİ KOW" isimli gangsta stayla albümü ile Rap piyasasını sarsacakmış. Bilim dünyasından da böyle ünlü isimler çıkıyor arada.

2 yorum:

JAMES WHITE dedi ki...

Şu performans arttırıcı maddeyi inşaat sektöründe değerlendirelim. Tavan boyası sürümü daha çok kazandırır :D

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Heey, yeni yazı! :)