9 Kasım 2011 Çarşamba

YENİ BİR TÜR


Merhaba sevgili bilim meraklıları. Sizler de biliyorsunuz, her geçen gün bilim dünyasına yeni bir deney ya da yeni bir buluş ile katkıda bulunuyorum. Bu defa oldukça ilginç bir buluşu yeni bir alt türün varlığını sizlerle paylaşacağım. Literatüde henüz geçmeyen ve keşfettiğim anda beni bile hayretler içerisinde bırakan bu ilginç varlıkları ilk siz öğreneceksiniz. Bu yeni alt türe “Geri vites insanları” ismini verdim.

Merakınızın dalga dalga kabardığını hissediyorum.
-Kimdir bu “Geri Vites İnsanları” nerelerde yaşarlar? ne yaparlar? ve bizim bundan neden haberimiz yok???

                                             Merakınızı gidereceğim, sık boğaz etmeyin lütfen…….Sırayla.

Bu tür ile ilk temasım, unutulmuşçasına sakin,sessiz ve hatta mahalleye ait kadrolu kedi veya köpeklerin dahi olmadığı bir sokaktı.Öyle sessiz ve sakindi ki,  önüne park ettiğim ağacın yaprakları bile bu sessizliği bozmamak için kımıldamıyordu bile.

Çevreme göz attıktan sonra kapıyı açarak arabama bindim,bir yandan da “Hala böyle sakin ve huzurlu sokaklar var mı? “diye  düşünüyor ve motoru çalıştırıp bu sessizliği bozmaya hakkımın olmadığına inanıyordum.

Neyse istemeden de olsa motoru çalıştırdım ve bir müddet rölantide ısınmasını bekledim.
Arabama binerken çevrede hiçbir canlının olmaması beni bayaa gevşetse bile malum araba kullanmak ciddi bir iştir ve asla şakaya gelmez. Dikiz aynama ve kapı aynalarıma göz atarak etrafı kolaçan ettim,hiç kimse yoktu zaten sokağın mutat sessizliğini bozan tek şey arabamın gürültüsüydü.
Veeee ben arabamı hareket ettirmek için geri vitese taktım……….

          Takmamla birlikte gözlük camlarımda bir hareket yansıması gördüm…..Anında frene basarak arabamın hareketlenmesini durdururken “Vay anasını” modunda arkaya baktım, evet arabamın arkasından iki kişi geçiyordu………..


Kimdi bunlar?
Nereden çıkmışlardı?
Bu sakin ve terkedilmiş sokakta ne işleri vardı?
Neden arabamın önünden değilde,arkasından geçiyorlardı?
Asıl önemlisi karşıya geçmek için neden arabamın hareket etmesini beklemişlerdi?

       Bu sorular şimşek hızıyla kafamdan geçerken tekrar baktığımda arabanın arkasında olmadıklarını ve ortaya çıktıkları hızla kaybolduklarını farkettim…….

       Bu ilk temasım ve onları farketmemle birlikte hayatımda yeni bir dönem başladı….Artık hiçbir şey eskisi gibi değild...Daha sonraları bilinçli bir dikkatle onları izlemeye başladım….

       Ne zaman arabamı geri vitese taksam ve birazcık dahi dalgın olsam bir anda onları arabamın arkasında görüyorum

       Evet ortalıkta hiç görünmüyorlar…..Yürüken görseniz bile farklı bir tür olduklarını hissedebileceğiniz çarpıcı hiçbir özellikleri yok. Evet sizin ve bizim gibiler…….

       Çoook,çook merak ettiniz değil mi?????

       Onları görmek istiyorsanız...Arabanızı çalıştırın ve!!!!

      “Geri vitese takın”

4 yorum:

Adsız dedi ki...

vaycanına!!!!!!!!!!!!!!!!

Yasemin dedi ki...

Ohhh Harika... paylaşımın için teşekkürler.

Burcu dedi ki...

:DDDD

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

tanıştığıma memnun oldum canım
hoş paylaşımlar
:))